Roy Korbijn

Afdelingsvoorzitter

"Wat niet kan is nog nooit gebeurd"

Mijn naam is Roy Korbijn (24) geboren in Zoetemeer maar terecht gekomen in Heerhugowaard. Ik ben werkzaam als persoonlijk begeleider bij de waerden en werk als Vrijwiligers coördinator bij Museum BroekerVeiling. Daarbuiten ben ik actief bij de FNV en comissie voorzitter zorg bij DWARS GroenLinkse jongeren. Ik ben getrouwd en altijd wel onderweg.

Ik woon in het stationsgebied van Heerhugowaard. Naast mijn politieke ambities, studeer ik voor leraar hoewel het twee verschillende werelden lijken, zie ik ook veel overeenkomsten tussen mijn werk in het onderwijs en afdelingsvoorzitter van Groenlinks.  Ik zeg altijd:  “Wat niet kan is nog nooit gebeurd". Want door ervaring, maar ook door goed te luisteren en op een respectvolle manier met elkaar het gesprek aan te gaan bereik je veel meer. Om deze reden heb ik mij kandidaat gesteld als voorzitter. zo pak ik het voortouw om GroenLinks Heerhugowaard weer te laten stralen. 

Het is een grote eer om, samen met u, het team van verandering te kunnen zijn. Het kán en het moet anders in Heerhugowaard en ik weet zeker dat wij samen het GroenLinks verhaal kunnen vertellen, uitvoeren en verdedigen wanneer en waar het moet! Ik wil alle leden betrekken bij onze nieuwe koers, dus ik zal u regelmatig mailen en uitnodigen voor bijeenkomsten om zo samen de verandering mogelijk te maken.  We gaan het doen!