Nieuws

GroenLinks zoekt Campagnetijgers en Actievoerders

Jesse Klaver in gesprek, Amsterdam Oost

De komende 8 maanden staan voor GroenLinks in het teken van de Tweede Kamer verkiezingen; we maken ons op voor een intensieve campagne waarbij wij laten zien hoe wij onze samenleving solidairder en groener willen én kunnen veranderen. 2021 wordt ons verkiezingsjaar,een jaar om niet te vergeten; we willen een mooie uitslag voor zowel de landelijke verkiezingen als de na volgende verkiezingen ( gemeenteraadsverkiezingen Dijk en Waard) 

Voor deze verkiezing wil GroenLinks een grote campagne opzetten in Heerhugowaard en Langedijk. Dat kunnen we echter niet alleen. We hebben jouw hulp hard nodig! Daarom hebben we gave vacatures opgesteld voor ons campagneteam.

Lees verder

Kom naar het Online Congres

Afbeelding van een speech op een congres

Zaterdag 13 juni organiseert GroenLinks het Online Congres. Het begint om 16:00 en duurt tot ongeveer 17.30. We presenteren de uitslagen van de ledenraadpleging, we ontvangen speciale gasten, er is muziek en Jesse komt aan het woord. Kijk mee!

Lees verder

Corona bestrijden we samen

De maatregelen om de corona-pandemie in te dammen zijn zwaar, maar noodzakelijk. In deze crisis is de belangrijkste oproep aan ons allen die van solidariteit. Het is mooi en bewonderenswaardig dat zoveel mensen in Nederland de richtlijnen opvolgen, en bijdragen aan het bestrijden van deze crisis. Niet alleen omwille van henzelf, maar vooral ook ter bescherming van anderen.

Lees verder

GroenLinks nieuws uit de provincie

GroenLinks wil haar leden, haar volgers en haar sympathisanten atijd en overal informeren over de ontwikkelingen binnen de partij, want we doen als GroenLinks een hele hoop. Net als in de Tweede en Eerste Kamer en Europa werkt onze beweging hard aan onze idealen en maken we alles een beetje groener, duurzamer, eerlijker en socialer. En omdat we zowel Heerhugowaarders als Noord Hollanders zijn zal GroenLinks Heerhugowaard af en toe ook een rubriek "Nieuws uit de provincie" schrijven op de haar website. want mooi werk moet gezien worden.

Lees verder

GroenLinks viert 20 jarig bestaan met Heerhugowaard

Afgelopen zaterdag organiseerde GroenLinks Heerhugowaard in samenwerking met JC Kompleks hun 20 jarige bestaan feestje. Met optredens van cabaretier Roy Vlieland, Popkoor Different uit Broek op Langedijk en 3 point landing uit Alkmaar was het een feest voor en door iedereen. Iedereen was welkom en daar hebben vele mensen gehoor aangegeven. Muziek, gezelligheid en politiek het was een onwijs gezellig middag en zo is 2020 mooi begonnen voor de partij.

Lees verder

Pagina's