Nieuws

Kom naar het Online Congres

Afbeelding van een speech op een congres

Zaterdag 13 juni organiseert GroenLinks het Online Congres. Het begint om 16:00 en duurt tot ongeveer 17.30. We presenteren de uitslagen van de ledenraadpleging, we ontvangen speciale gasten, er is muziek en Jesse komt aan het woord. Kijk mee!

Lees verder

Corona bestrijden we samen

De maatregelen om de corona-pandemie in te dammen zijn zwaar, maar noodzakelijk. In deze crisis is de belangrijkste oproep aan ons allen die van solidariteit. Het is mooi en bewonderenswaardig dat zoveel mensen in Nederland de richtlijnen opvolgen, en bijdragen aan het bestrijden van deze crisis. Niet alleen omwille van henzelf, maar vooral ook ter bescherming van anderen.

Lees verder

GroenLinks nieuws uit de provincie

GroenLinks wil haar leden, haar volgers en haar sympathisanten atijd en overal informeren over de ontwikkelingen binnen de partij, want we doen als GroenLinks een hele hoop. Net als in de Tweede en Eerste Kamer en Europa werkt onze beweging hard aan onze idealen en maken we alles een beetje groener, duurzamer, eerlijker en socialer. En omdat we zowel Heerhugowaarders als Noord Hollanders zijn zal GroenLinks Heerhugowaard af en toe ook een rubriek "Nieuws uit de provincie" schrijven op de haar website. want mooi werk moet gezien worden.

Lees verder

GroenLinks viert 20 jarig bestaan met Heerhugowaard

Afgelopen zaterdag organiseerde GroenLinks Heerhugowaard in samenwerking met JC Kompleks hun 20 jarige bestaan feestje. Met optredens van cabaretier Roy Vlieland, Popkoor Different uit Broek op Langedijk en 3 point landing uit Alkmaar was het een feest voor en door iedereen. Iedereen was welkom en daar hebben vele mensen gehoor aangegeven. Muziek, gezelligheid en politiek het was een onwijs gezellig middag en zo is 2020 mooi begonnen voor de partij.

Lees verder

GroenLinks Heerhugowaard bruist meer dan ooit!

GroenLinks Heerhugowaard bestaat aankomend jaar 20 jaar en dat laat de fractie en het bestuur van GroenLinks niet zomaar voorbij gaan. GroenLinks Heerhugowaard strijd al vanaf de oprichting voor verandering en ze gaan er mooi mee door. Om te vieren dat GroenLinks al de magische 20 jaar heeft bereikt organiseert GroenLinks Heerhugowaard in samenwerking met JC Komplex de grootste politieke feest ooit die heerhugowaard kent.

Lees verder

Pagina's