Aan alle heerhugowaarders

Beste Heerhugowaarders,

Het is een spannende week! Een week die van grote invloed is op de toekomst van Heerhugowaard. Woensdag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Het is tijd voor verandering. Tijd om van Heerhugowaard  een echt duurzame en sociale gemeente te maken. Een Heerhugowaard met groene en veilige wijken waar je schone lucht inademt. Een Heerhugowaard  waar je je thuis voelt en waar iedereen welkom is.

Een vrolijk Heerhugowaard waar creativiteit weer klinkt tot ver buiten onze gemeentegrenzen. Een gemeente die buiten de gebaande paden durft te gaan.

Onze handen jeuken. Handen van bevlogen GroenLinks-kandidaten met sterke idealen. Idealen die we niet alleen uitdragen, maar ook in praktijk willen brengen. Wij staan klaar om aan de slag te gaan. Om bijvoorbeeld voor meer betaalbare woningen te zorgen. Om van Heerhugowaard een echte fietsgemeente te maken. Om kwetsbare inwoners de nodige hulp te bieden. Om te zorgen dat je als bewoner wordt betrokken bij belangrijke beslissingen. Om het Sport aanbod breder te maken. Om te zorgen dat je zorg krijgt als je die nodig hebt.

Woensdag bepaal jij wie jou de komende vier jaar vertegenwoordigt in de gemeenteraad. Jij bepaalt welke richting Heerhugowaard inslaat. Wij willen 1 van de vier grote partij van Heerhugowaard worden. GroenLinks heeft grote ambities. Sluit je aan en help mee om in heerhugowaard de knop om te zetten.

Namens Sreta, Daniëlle, julian, Alex, Roy, Pieter-Jan en Christiaan