Jesse Klaver in gesprek, Amsterdam Oost
Jesse Klaver en Nevin Özütok in gesprek op straat in Amsterdam Oost

GroenLinks zoekt Campagnetijgers en Actievoerders

De komende 8 maanden staan voor GroenLinks in het teken van de Tweede Kamer verkiezingen; we maken ons op voor een intensieve campagne waarbij wij laten zien hoe wij onze samenleving solidairder en groener willen én kunnen veranderen. 2021 wordt ons verkiezingsjaar,een jaar om niet te vergeten; we willen een mooie uitslag voor zowel de landelijke verkiezingen als de na volgende verkiezingen ( gemeenteraadsverkiezingen Dijk en Waard) 

Voor deze verkiezing wil GroenLinks een grote campagne opzetten in Heerhugowaard en Langedijk. Dat kunnen we echter niet alleen. We hebben jouw hulp hard nodig! Daarom hebben we gave vacatures opgesteld voor ons campagneteam.

 

Wil jij meewerken aan een zinderende campagne? Helpen bouwen aan een grote vrijwilligersbeweging? Samenwerken met een leuk en gedreven campagneteam? Helpen met het realiseren van de grootste vertegenwoordiging van GroenLinks ooit in de Tweede kamer en lokaal in de gemeenteraad?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Wat bieden wij:

  • Een kans om ervaring op te doen in de meest innovatie campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen
  • Een rol in een gedreven en gezellig campagneteam
  • Een enorm netwerk van enthousiaste mensen waarmee je mag samenwerken
  • Een kijkje in de keuken van de lokale politiek
  • De mogelijkheid om ervoor te zorgen dat Nederlanders van verschillende achtergronden meer met elkaar praten

Alle vacatures zijn op vrijwillige basis. Qua tijdsinvestering moet je rekening houden met enkele uurtjes per week, met een piek rondom de weken vóór de verkiezingen. 

Samen is het sleutelwoord en daarop zoeken wij jou! We zoeken campagnetijgers, huis-aan-huishelden, een briljant belteam, een op-locatie-thuishonk en nog veel meer! Heb jij wel weer zin in een campagne en klinkt een GroenLinks monsterzege. jou ook als muziek in de oren? Neem dat snel contact op met campagneleider Roy Korbijn voor een plek in het campagneteam, de vrijwilligerspool voor de laatste maanden of mail met toffe plannen waar we in de komende 8 maanden de campagne mee kunnen voorbereiden. Roy is te bereiken via mail Heerhugowaard@groenlinks.nl