SAVE THE DATE: 18 september Ledenvergadering en partijlezing over de Basisinkomen

Aankomende woensdag 18 september staat vanaf 19.45 uur de koffie en thee voor je klaar op het Spoorkantoor, Industriestraat 2A. Let op: dit is een gewijzigde locatie; Het Spoorkantoor ligt vlakbij station Heerhugowaard.

We beginnen om 20.00 met het formele gedeelte waarbij mededelingen van het bestuur en de fractie en de mogelijke fusie van het GroenLinks-bestuur van Heerhugowaard en Langedijk de revue passeren. Ook bespreken we samen kort de afgelopen verkiezingscampagnes voor de provinciale staten, waterschaps- en Europese verkiezingen.

Hierna verzorgt Alexander de Roo een masterclass Basisinkomen. Tussen 1999 en 2004 was De Roo lid van het Europees Parlement voor GroenLinks. Hij was vicevoorzitter commissie milieubeheer, volksgezondheid en consumentenbeleid. Daarnaast was hij lid van het bestuur van het Europese Netwerk voor basisinkomen. De Roo is op dit moment werkzaam als senior adviseur milieu en water bij de provincie Gelderland.

Tijdens de ledenvergadering is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en de fractie en het bestuur te leren kennen. Uiterlijk 22.00 sluiten we de avond af.

Zou je je nog kunnen aanmelden als je dat nog niet hebt gedaan? Dit kan via de button hieronder, Facebook of onze website.

Graag zien we je op woensdagavond 18 september in het Spoorkantoor!