picknick GroenLinks

Uitnodiging GroenLinks PickNick!

‘voor verandering’ was een belangrijke slogan uit het verkiezingsprogramma van GroenLinks en in het kader van ‘practice what you preach’ (in goed Nederlands), nodigt GroenLinks leden en sympathisanten uit voor een picknick op zondag 14 juli om 14.00 uur in het park van Luna. de bedoeling is dat iedereen wat lekkers mee neemt, zelf gemaakt, zelf gekocht het kan zo gek nog niet. Voor verandering laat zien dat we van elkaar genieten, elkaar respecteren en met elkaar dingen delen.. laten we dit ook uitstralen!

 

Het is immers altijd goed elkaar zo nu en dan te treffen, gewoon om met elkaar te delen wat ons bezighoudt en wat we hopen voor de toekomst’, aldus Afdelingsvoorzitter Roy Korbijn. ‘Dat doen we graag op een ongedwongen, gezellige manier op een plek die mede door ons tot stand is gebracht: Park van Luna’, zo vervolgt hij. Omdat we samen voor de verandering zorgen vraagt groenlinks leden en sympathisanten of ze zelf iets lekkers willen maken of kopen om zo samen met elkaar de zomer te vieren. Van een lekkere taart tot lekkere broodjes en koekjes ALLES EN IEDEREEN IS WELKOM!

 

HOE KAN IK MEE DOEN?

U kunt mee doen door u hieronder of via campagnegroenlinks@hotmail.com op te geven en hierbij aan te geven wat u maakt/koopt en mee neemt. u krijgt dat een programma en verdere informatie en een overzicht wat er allemaal gemaakt wordt. Als er nog rekening gehouden moet worden met allergieeen of vega dan mag u dit ook vermelden. Uw deelname is definitef als u van het campagneteam een mail heeft ontvangen met het programma en het akkoord van het door u te kopen of gemaakte product. Zo kunnen wij bijhouden wat en wie het regelt.

 

WAT KAN IK MEE NEMEN?

Koekjes, Taart, broodjes of gewoon iets wat lekker is voor de picknick neem het mee! Niks is te gek als het maar wel gewoon eetbaar is. Als er nog rekening gehouden moet worden met allergieeen of vega dan kunt u dit bij de aanmelding melden. Het campagne team zou er op toe zien dat iedereen wat kan eten en drinken en dat er voor ieder wat wils is. Let erop dat er niet te veel van 1 ding gemaakt wordt, we hebben liever iets te kort dan dat we het weg moeten gooien. Het campagne team zorgt voor een lekker zit plekje, een grote picknick kleed en drinken ( biologisch ) als u anders wil moet u dit zelf even mee nemen. 

 

WIE KOMEN ER ALLEMAAL EN WAT TE DOEN BIJ SLECHT WEER?

Iedereen is welkom Groenlinks leden, sympatisanten of gewoon lekker alleen inwoner kom en neem gezellig iemand mee. U leert deze dag de fractie en het bestuur kennen van GroenLinks Heerhugowaard en kan met hen in gesprek. Van een andere politieke partij? of uit een andere gemeente? MAAK NIET UIT! hoe meer zielen hoe meer vreugd. U kunt u en uw vriend / kennis of famillie lid opgeven  door u hieronder of via campagnegroenlinks@hotmail.com aan te melden. We verwachten ongeveer 15 man dus dat is ook het minimale waar u op kan rekenen met inkopen of maken van picknick producten. Met slecht weer ( regen en storm, zullen wij vroegtijdig het evenement anuleren en krijgt u uiteraard hier vroegtijdig een mail over )

 

Verzamelpunt: pakeerplaats My HealthClub

om 14.15 uur lopen we naar de GroenLinks Plek om lekker te gaan zitten, praten en te PickNicken...

geef door wat je mee neemt via Camapgnegroenlinks@outlook.com 

tot zondag 14 juli!