Word Apptivist

Vind jij het ook tijd voor verandering? Voeg dan 06 - 4921 5104 toe aan je contactpersonen en WhatsApp: "verandering AAN". Als Apptivist van GroenLinks Heerhugowaard krijg je regelmatig berichtjes van het campagneteam, het bestuur of van de fractie. Zo weet je altijd net iets meer over de campagne; van de laatste gebeurtenissen, geplande bijeenkomsten of de nieuwste manieren om ons te kunnen helpen. Je krijgt van ons geen ontvangstbevestiging​, maar we sturen je wel het eerstvolgende bericht.

Wat doen jullie met mijn data?

Wij slaan alleen jullie contactgegevens op om berichten te versturen en koppelen dit niet aan andere databestanden. Berichten die ons worden toegestuurd bewaren we maximaal 3 maanden. Wil je meer privacy bij het gebruik van Whatsapp dan raden we jullie vooral deze korte handleiding aan. Wij delen deze data nooit met anderen.

Hoe meld ik mij weer af? 

Heel gemakkelijk, je stuurt de woorden 'verandering uit' naar het nummer en je staat niet meer op de lijst. 

Zit ik nu in een WhatsApp-groep? 

Nee, wij maken gebruik van een zogenaamde broadcastlist. Dit betekent dat het éénrichtingsverkeer is en niemand anders ziet dat jij in deze lijst staat. GroenLinks Heerhugowaard heeft wel een WhatsApp-groep voor actieve leden. Zit je hier (nog) niet bij?  Stuur dan een berichtje naar Roy Korbijn Campagneleider GroenLinks Heerhugowaard: 06 - 3047 9981

Waarom gebruiken jullie WhatsApp? 

We maken gebruik van Whatsapp om jullie snel nieuwtjes over de campagne en allerlei andere content te kunnen sturen. Door gebruik te maken van Whatsapp houden we het simpel, snel en vertrouwd. 

Ik zoek meer informatie over WhatsApp

Op de Nederlandse website van Whatsapp kun je meer informatie vinden

GroenLinks Apptivist

GroenLinks Nederland heeft ook een nummer voor Apptivisten. Dit werkt hetzelfde. Dit nummer is: 06 - 13 65 14 44.