Roy Korbijn (24) gekozen tot voorzitter van GroenLinks Heerhugowaard

Afgelopen maandag hebben de leden van GroenLinks Heerhugowaard Roy Korbijn unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter tijdens de Algemene Ledenvergadering. De afdeling geeft hiermee de aftrap voor een vernieuwende beweging met het blik op de toekomst. De komende maanden zullen in het teken staan van het schrijven van een verkiezingsprogramma, het werven van kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 en de campagne.

Roy Korbijn (24) is verkozen voor een periode van 2 jaar en gaat zich bezig houden met het opbouwen van de afdeling en de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen. “GroenLinks heeft de afgelopen jaren veel bereikt in Heerhugowaard. Van burgerparticipatie tot een stevige verduurzaming van de gemeente. Het is belangrijk dat we deze veranderingen kunnen doorzetten, zodat onze gemeente een plezierige woonplaats wordt voor alle generaties en alle inwoners. Daarbij zijn de kernwaarden: duurzaamheid, eerlijk delen en een open samenleving van groot belang.”, aldus de kersverse voorzitter.

GroenLinks kiest voor verandering, maar dat betekent tegelijkertijd dat zij trouw blijft aan haar idealen. GroenLinks wil Heerhugowaard nog socialer en duurzamer maken. Herkenbaar voor iedereen die vertrouwd is met de GroenLinkse politiek, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar eerlijke politiek. GroenLinks wil de gewenste veranderingen realiseren samen met de inwoners van Heerhugowaard. Hierbij nodigt zij dan ook een ieder uit om een bijdrage te leveren aan het programma en mee te praten op de komende bijeenkomsten en op de facebookpagina.

Mensen die zich betrokken voelen bij de boodschap van GroenLinks worden van harte uitgenodigd om met ons mee te praten en te denken. Kandidaten voor de gemeenteraad kunnen dat tot 3 oktober aangeven op kcgroenlinkshhw@gmail.com

Meer Informatie over de gemeenteraadsverkiezingen en kandidaatstelling voor de gemeenteraadsfractie GroenLinks is te vinden op de site van GroenLinks Heerhugowaard www.heerhugowaard.groenlinks.nl